Talliväki

Stallgårdenin tallivastaavana tomii Mia. Arkipäivisin hevosia ja tallia hoitaa Rosie Wickström. Muut vuorot hoitavat tallituurajat  Henna, Katri, Pauliina, Nina ja Lena.

Ratsastuksen ohjaajina toimivat Mia ja Lena. Lisäksi tallillamme vierailee ulkopuolisia asiantuntijoita kuten Masteropettaja Maarit Suortti.

Maastonvetäjänä toimii Henna Sassi.

Tallikissat Huginn ja Muninn ovat asustaneet jo pitkään tallilla. Heidän päivät kuluvat jyrsijäkannan valvomiseen.

Mia Ståhle-Lauritzon

Olen tallin perustaja ja omistaja. Vastaan tallista sekä  yritystoiminnan ohjelmasisällöstä, tiedottamisesta, hallinnosta, kiinteistön hoidosta sekä kaikesta muusta mikä yrittämiseen liittyykin. Lisäksi pidän myös kenttätunteja. Taustalla on reilun 10 vuoden kokemus islanninhevostuntien ohjaamisesta ja maastojen vetämisesta. Päivisin olen muualla töissä ja talliyritys toimii hienona vastapainona työni ohella.

Ratsastuksen ohjaaminen on henkireikäni josta nautin suunnattomasti. Lähtökohtani on luoda mukava ilmapiiri tunneilleni – rennossa ja hyvässä ilmapiirissä on hyvä työskennellä sekä ratsastajan että hevosen.

Keskityn paljon hevosen ja ratsastajan väliseen kommunkointiin, pyrin kertomaan miten hevonen toimii ja miksi, niin ratsastaja pystyy paremmin ymmärtämään hänen vaikuttamistaan hevoseen. Ihmiset ovat melko suoritekeskeisiä emmekä aina muista että mukana on toinenkin osapuoli huolehdittavana.

Pidän paljon mielikuvien maailmasta ja niiden luomisesta sekä käytän mielelläni musiikkia tunneillani. Rytmi on tärkeä elementti ratsastuksessa. Tunnen onnistuvani silloin kun ratsastajista ja hevosista huokuu mielihyvää ja positivista energiaa ratsastuksen jälkeen.

Tervetuloa tunneille!

Lisätietoja Miasta löytyy myös välilehdessä Stallgård.

 

Lena Pettersson

Esittely tulossa

 

Rosie Wickström

Rosie pitää välivuoden yo-kirjoitusten jälkeen ja päätti vaihtaa kirjat tallihommiin. Rosie on aikaisemmin tuurannut tallissa niin hevoset ja tallirutiinit olivatkin jo entuudestaan tuttuja. Nuoresta iästään huolimatta Rosielle on jo kertynyt monien vuosien kokemus hevosten hoidosta kun omalla pihalla asustaa sekä omia että vieraita hevosia. Miellyttävän käytöksen omaava, tunnollinen ja ahkera Rosie hoitaa hommat sujuvasti ja talli pysyy siistinä ja hevoset tyytyväisinä.